2011-10-11 14:06:07• hírek • (x)

Boldog születésnapot - az Arlechino játszóházban

Változatos foglalkozások hét közben, születésnapi buli a hétvégéket a Grigore Ureche utcában található Arlechino Játszóházban.

A nyári vakáció folyamán sok gyermek fordult meg az alig pár hónapja megnyitott Arlechino Játszóházban, hiszen minden hétköznap izgalmas foglalkozások, játékok és felhőtlen szórakozás várta itt a gyerekeket, egy kis játékos tanulással kiegészítve. Erre mondtuk: a nyári vakációt hasznosan, aktív pihenéssel tölthették a kicsik.

A foglalkozások sora iskolaidőben sem ér véget, a játszóház vezetői gondoskodnak az érdekes, készségfejlesztő foglalkozásokról hétfőtől csütörtökig minden délután. Hétfőnként Szemerei Zsolt ismerteti meg, illetve gyakorolja a modellezést a gyerekekkel, keddenként pedig rajz-festés foglalkozást tartanak Baráth Csaba és Kovács Emil Lajos vezetésével. A szerdai nap a zenéé: ekkor Hadházi Éva zenetanárnő ismerteti meg a hangszerekkel és vidám dalokkal a gyerekeket, felfedezve bennük a rejtett zenei tehetséget. A foglalkozások sora csütörtökön Méhes Kati színjátszókörével ér véget, a gyerekek itt igazán megvalósíthatják önmagukat, a helyzetgyakorlatokkal pedig fejleszthetik problémamegoldó-képességüket.

Zenei foglalkozás hadházi Évával

A hétköznapi foglalkozásokon való részvétel alkalmanként 10 lejbe kerül, a játszóház működtetői pedig nagy szeretettel várnak minden 3 és 13 év közötti gyereket a foglalkozásokra. A tanulás után amolyan levezetésként egy kis játék is van: a gyerekek csocsózással, trambulinon ugrálva vagy a számos játszóeszköz valamelyikét használva kapcsolódhatnak ki.

A fejlesztés, a játékos tanulás és hasznos szórakozást követően szünnap van, de csak egyetlen napra: szombatonként 11 órától kézműves foglalkozásokat tartanak, melyek jelenlegi témája az ősz: többek között kukoricacsuhé babát készíthetnek majd a gyerekek, vagy az őszre jellemző növényekből állítanak össze asztaldíszeket és egyéb dekorációkat.

Hétvégenként amúgy fergeteges születésnapi buliknak ad otthont az Arlechino játszóház, a szülinapi partik megrendezésekor pedig csak a szülők vagy a gyermek fantáziája szab határt, hogy mitől lesz különleges az ünnep. Ha kell agyagozás, nemezelés, bábelőadás, arcfestés vagy akár bohóc dobja fel a bulit, s természetesen a játszóház minden játéka.

Bővebb információk az Arlechino Játszóház szolgáltatásairól a 0724-046-333-as telefonszámon.

Festés Baráth Csabával

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: